Reprezentanța Bisericii Ortodoxe Române în Japonia ルーマニア正教会日本支部

„Dar din dar se face Rai”

În prejma sărbătorilor ce înconjoară asemenea unui buchet, Nașterea Domnului, fiecare suflet se deschide mai mult spre Dumnezeu, dar și spre aproapele. De aceea, credincioșii parohiei noastre, vrând să îmbogățească pe alții de dragostea dăruirii precum și să se îmbogățească ei înșiși de bucuria acestora, au realizat o colectă ce a constat în alimente neperisabile, precum și haine, pentru a fi dăruite familiilor ce au în componența lor cel puțin un membru român și care manifestă vădite probleme financiare. Astfel, de darurile colectate au beneficiat trei familii din diverse zone ale Japoniei.

Scopul principal al acestei activității a fost acela de a ne deschide spre solidaritate, precum și de a pune în practică învățătura Evangheliei din ultimele duminicii care ne-a îndemnat să fim milostivi, învățând de la Mântuitorul Hristos, care prin iubirea Sa milostivă față de oameni, S-a întrupat, aducând cu Sine tot cerul pe pământ.

Mulțumim pe această cale tuturor celor care au contribuit la această activitate și Dumnezeu să le scrie fapta în ceruri!