Reprezentanța Bisericii Ortodoxe Române în Japonia ルーマニア正教会日本支部

Haine si jucarii pentru copii – colecta

In perioada 1 februarie – 1 aprilie, în parohia noastră se va desfășura o colectă de haine și jucării pentru copii, care vor ajunge la Fundația “Filantropia” din Arhiepiscopia Alba-Iuliei. Aceasta le va împărți apoi tuturor copiilor asistați social pe care îi are în evidență și care s-ar bucura enorm de un dar venit din depărtări.

Astfel, vă rugăm să trimiteți după posibilitate haine de cea mai bună calitate și jucării în stare perfectă de funcționare. Articolele care nu întrunesc aceste criterii, vor fi returnate. De asemenea, vă rugăm mai ales pe cei dintre Dvs care puteți ajuta și financiar, să depuneți donațiile Dvs în fondul nostru parohial numit tot “Filantropia”, ca să putem acoperi cheltuielile ce țin de desfășurarea cu succes a acestei activități. Mai multe detalii despre asociația care va primi darurile noastre, găsiți aici:
https://reintregirea.ro/…/12406-asociatia-filantropia-ortod…

Dacă sunt dintre Dvs doritori să se implice în organizarea acestei colecte, vă rugăm să ne contactați. Avem nevoie de voluntari care să primească și să sorteze hainele și jucăriile din zona apropiată fiecăruia. Ulterior, toate articole vor fi centralizate la biserică, nu cu mult înainte de a le trimite în țară. Cei care doresc mai multe detalii, îl pot contacta direct pe Pr. Daniel (090-9817-3445)

Vă mulțumim anticipat pentru implicare! Să ne ajute Dumnezeu să aducem un zâmbet pe chipurile cât mai multor copilași!