Reprezentanța Bisericii Ortodoxe Române în Japonia ルーマニア正教会日本支部

Invierea Domnului – 2018 – anunturi organizatorice

Și anul acesta vom serba Învierea Domnului în biserica parohiei noastre, pe data de 08 Aprilie. Pentru o buna organizare a evenimentului, vă aducem la cunoștință următoarele aspecte și îndemnuri:

  • Slujba de Paști va începe pe 07 Aprilie la orele 23:30 și se va termina în jurul orei 04:00, pe 08 Aprilie.Vă îndemnăm cu dragoste să participați la întreaga slujbă, nu numai la partea de început.
  • Pe întreaga durată a slujbei, vă rugăm să păstrați liniștea! În caz contrar, vecinii pot anunța poliția pentru tulburarea liniștii publice.
  • După slujbă, părintele Daniel, așa cum a obișnuit în ultimii ani, va ciconi un ou roșu cu toți cei prezenți. Ulterior, fiecare va gusta din pregaratele pregătite pentru agapa frățească.
  • Vă îndemnăm pe fiecare să aduceți câte ceva de mâncare pentru agapă, astfel încât să nu fie doar unii care au adus și unii care doar mănâncă. Pe lângă mâncare, este nevoie și de băuturi (apă, suc). Sensul acestei mese este acela al împărtășirii: fiecare gustă din produsele fiecăruia cu bucurie.
  • Pentru parcarea mașinilor vă rugăm să folosiți parcările cu plată din proximitatea bisericii.
  • Cei care din binecuvântate pricini nu pot participa la Slujba din noaptea de Paști, sunt așteptați duminică 08 Aprilie, de la orele 13, pentru slujba numită în popor „a doua Înviere”.

Vă așteptăm pe toți cu bucurie!Fie ca Învierea Domnului să ne aducă tuturor revărsare de har în suflete, în familii și în lumea întreagă!