Reprezentanța Bisericii Ortodoxe Române în Japonia ルーマニア正教会日本支部

Solicităm ajutor!

Iubiți credincioși,

Știm cu toții că milostenia deschide porțile împărăției cerurilor și că ea este„împărăteasa virtuţilor, aceea care duce iute pe oameni în bolţile cerurilor, apărătoarea noastră preabună”(Sf. Ioan Gură de Aur). De aceea, vă aduc la cunoștință un caz deosebit din parohia noastră care necesită ajutorul și milostenia noastră.

De curând, Florentina din Yokohama a născut o fetiță pe care o vom numi Ana la botez și care, din ultimele analize reiese că are probleme la inimioară. Pe lângă acestea, ieri, mama Florentinei, mergând la un control de rutină a aflat  că are cancer pe col uterin, de dimenisuni exprimate în centimetri. Dânsa a efectuat analize și în România în acest sens, însă acolo nu i-au depistat nimic. Pentru a remedia cumva situația, va trebui ca luna viitoare să fie operată de urgență. Momentan nu are viză, implicit nici asigurare medicală. Familia va face demersurile necesare pentru a-i procura viza și asigurarea, însă chiar și cu acestea, cheltuielile analizelor și operației se ridică destul de mult. Astfel, neavând o situație materială care să permită rezolvarea fără grijă a acestor probleme neașteptate, ne-a fost solicitat ajutorul.

Pe data de 9 iunie are loc primul set de analize mai costisitoare și minuțioase. Până atunci, oricât putem oferi pentru această situație, este binevenit și de mare ajutor!

Consider că este foarte ușor de judecat, de găsit soluții în fel și chip, de acuzat ș.a.m.d, astfel încât să nu ne implicăm!Însă, deși poate ni se pare mai greu de dat și de implicat, numai prin aceasta putem simți bucuria și comuniunea cu ceilalți, prin Duhul lui Dumnezeu, care este Duhul Dragostei!

Cei care doresc să ajute la această colectă, sunt rugați să mă contacteze telefonic la nr. 090-9817-3445 sau la Capela St.Columban, sediul provizoriu al Parohiei noastre, Duminica între orele 8.30-12. De asemenea puteti depune darul dvs. direct in contul D-nei Mamaligan Florentina, deschis la Banca UFG Mitsubishi, nr. cont: 480-3144996.

 

Cu bucurie și nădejde în Hristos,

Pr.Daniel